Zomer 2018 staat nu al in het teken van de ‘snelle planga’: gekke, sportieve zonnebrillen. Maar deze zonnebril biedt naast zijn snelle look ook wat extra’s. De Technaxx VGA zonnebril met camera kan namelijk videobeelden maken! En dat voor maar 40 euro! Maar de vraag is dan natuurlijk: hoe goed zijn die beelden? Daarom gaan we in deze aflevering deze snelle planga testen. Ook gaan we kijken naar de kwaliteit van de beelden in deze VGA spybril/ camerabril.

Het Design

Tja, over het design kunnen we het lang hebben, maar het is natuurlijk duidelijk dat dit gewoon iedereen goed zal staan. Het is zwart en van plastic, waardoor het goed staat bij meerdere gelegenheden en licht op het hoofd zit. In het midden van de zonnebril zit de camera verstopt, dus je kunt onopvallend alles wat je wil filmen. Aan de zijkant van de zonnebril zitten twee (redelijk grote) bobbels, waar alle techniek in verstopt zit. Via een Mini USB ingang kun je de 280 mAh batterij opladen. Daarmee kan deze zonnebrilcamera vier tot vijf uur filmen.

Verder in de doos?

Deze snelle planga wil je natuurlijk goed en veilig bewaren. Daarom krijg je verder in de doos een bewaardoosje, samen met een mini usb kabel en een instructieboekje. Helaas zit er geen Micro SD kaartje bij die je wel nodig hebt, wat maximaal 32GB mag zijn voor deze bril.

Op de bril zelf zitten een aan/uit knop, een knop om te beginnen met filmen, een mini-usb ingang om de bril op te laden, en natuurlijk een Micro SD kaart slot. Zoals eerder al gezegd is deze Micro SD kaart niet bijgeleverd, wat betekent dat je die zelf nog moet halen of hebben.

Snelle planga?

Dan is het nu tijd om deze door echte MANCAVERS te laten testen. Freek zoekt in onze nieuwe video de actie om op het beste uit deze zonnebril te halen. Op het skateboard, over heuvels en de hitte trotseren met deze zonnebril is goed te doen en vooral erg leuk! De kwaliteit is niet het beste wat er te krijgen is, echter is dit logisch aangezien de zonnebril natuurlijk maar 40 euro kost. Dat maakt het product een leuke gadget voor feestjes en dergelijke als simpele actiecamera. Maar, mocht je nou echt fantastische beelden van je skivakantie willen wordt het aangeraden om een GoPro te bestellen. Deze zijn natuurlijk wel een stuk duurder, en dat maakt de Technaxx VGA weer aantrekkelijk.

Winactie!

Wil jij nou ook een echt stoere MANCAVER worden? In de video geven we deze zonnebril weg! Check de Youtube beschrijving om erachter te komen hoe je deze awesome gadget kan bemachtigen!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *