makerfaire-groningen

In Amerika is het al een gigantische fenomeen: Maker Faire. In Nederland wordt op 12 oktober voor de derde keer de Maker Faire Groningen georganiseerd. Als echte mancaver is dit natuurlijk hét event waar je bij moet zijn. Daarom mochten we van de organisatie 3 familytickets verloten. Kijk snel of je gewonnen hebt!

De Maker Faire Groningen is het podium waar je als maker je uitvinding kan laten zien. Zoals op Mancave, maar dan in het echt. Denk hierbij aan het bouwen van slimme robots, drones, 3D printen, het opwekken van energie en zelfs bier brouwen. Er zijn workshops, lezingen, presentaties, exposities en demonstraties.

Scrapheap challenge

Doe mee met de scrapheap challenge. Dit is een van de hoogtepunten van de Maker Faire dit jaar. Ga samen met je team aan de slag en maak een ontwerp van schroot. Bouw een voertuig, machine of een installatie.

Maker Faire Groningen

Waar en Wanneer?

makerfair.data

Tickets winnen?

Wil jij kans maken op één van de 3 familytickets voor de Maker Faire Groningen? Laat dan snel een reactie achter en wie weet bemachtig jij deze kaarten! Woensdag 9 oktober maken we de drie winnaars bekend.

en de Maker Faire tickets gaan naar…

Uit alle reacties heeft de Random Mancavator 3 namen geselecteerd. Dit zijn de gelukkige winnaars die ieder een Maker Faire familyticket krijgen.

De winnaars:

  • Judith
  • Mark Keulen
  • Plus

Wij wensen jullie een hele leuke dag en we zijn benieuwd naar jullie verhalen/creaties! Jullie krijgen z.s.m. bericht van de redactie.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .