dag-van-de-mancave

De dag die inmiddels bij elke man in de agenda is gegraveerd, komt eraan: 21 december 2014 oftewel Dag van de mancave. Mocht je nog geen idee hebben wat je gaat doen, dan hebben wij wat toffe activiteiten voor je. Gratis activiteiten want het is tijd om te winnen, winnen, winnen… De info die je hieronder vindt is van vorig jaar, maar we zijn al druk bezig met nieuwe acties voor 2014!

Na het succes van Dag van de mancave in 2012, is het een jaarlijkse feestdag geworden. Een dag waar mannen even niks te maken willen hebben met de feestdagenstress en het gesjok op koopzondag of de Kerstmarkt. Op 15 december 2013 doen mannen alleen maar wat zij willen. Meer over het idee achter Dag van de mancave.

Doe mee met Dag van de mancave

  • Stap 1: Meld je aan via Facebook en nodig je vrienden uit.
  • Stap 2: Bedenk wat je gaat doen op zondag 15 december en sla alvast voldoende bier en snacks in want je zit de hele dag in je mancave.

Voor iedereen die even wat inspiratie mist om iets cools te doen die dag, hebben wij een mega-prijzenpakket samengesteld, samen met een aantal stoere ondernemers die Dag van de mancave graag ondersteunen.

Hoe kun je die toffe prijzen winnen? Easy. Kies je prijs hieronder en vertel ons in het commentaarveld waarom jij deze prijs moet winnen! Let op: je moet natuurlijk beschikbaar zijn op zondag 15 december om mee te doen aan die prijs want verschuiven daar doen we niet aan. Dag van de mancave vier je op de dag zelf!

Win een dag vissen op forellen

Man en natuur, wat een geweldige combinatie. Top dat af met zelf je eten vangen en het oerinstinct van de man komt naar boven. Onze vrienden van Forellenvisserij De Marshoek hebben een forellen-vis-arrangement voor Dag van de mancave (15 december) beschikbaar gesteld.

Win een dag forellenvissen

Wil je kans maken op deze activiteit? Reageer onderaan in de comments waarom jij dit arrangement zou moeten winnen!

Win een rondleiding in de Audi-fabriek

Welk mannenhart gaat er niet sneller kloppen van auto’s en motoren? En hoe cool zou het zijn als je een bezoek kunt brengen aan een echte autofabriek! Daarom werden wij mega-enthousiast dat onze vrienden van Fabrieksuitje een bezoek aan de Audi-fabriek in Brussel ter beschikking stellen voor Dag van de mancave.

Win een bezoek aan autofabriek

Wil je kans maken op deze rondleiding? Reageer onderaan in de comments waarom jij dit arrangement zou moeten winnen!

Let op: dit is de enige prijs die NIET op Dag van de mancave (15 december) plaatsvindt! Een datum wordt in overleg met de winnaar besproken.

Win een vlucht in een Chipmunk DHC1 of Antonov2

Voel je als Biggles met de prijs die onze vrienden van Classic Wings ter beschikking hebben gesteld: win een vlucht in de back seat van een Chipmunk DHC1 vliegtuig of op de cockpitplaats in een Antonov2.

Win een vlucht in een klassiek vliegtuig

Wil je kans maken op één van deze vluchten in een klassiek vliegtuig? Reageer onderaan in de comments waarom jij dit arrangement zou moeten winnen!

Let op: we geven één vlucht in de Chipmunk op Dag van de mancave weg en als extra prijs één cockpitplaats  in de Antonov2 van Classic Wings tijdens seizoen 2014, dus er zijn twee prijswinnaars! Laat in je commentaar dus ook weten welke vlucht jij wilt winnen.

Winnaars?

Alle prijswinnaars ontvangen vrijdag 13 december (hoezo ongeluksdag?) in de ochtend bericht van ons via deze blogpost en/of e-mail. Veel succes.

En de winnaars zijn…

Het is bijna zover: Dag van de mancave. Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie toffe prijzen!

  • Audi-fabriek Brussel: Vincent
  • Chipmunk DHC1: Arno Weijers
  • Cockpitplaats in een Antonov2: Cees
  • Forellen-vis-arrangement: Wil

Jullie krijgen zo bericht van de redactie. Denk er wel aan om wat foto’s en filmpjes te schieten want de redactie is benieuwd na jullie ervaringen.

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .