Vuurwerk + quadrocopter = indrukwekkende beelden!

Dat je met een quadrocopter prachtige beelden kan schieten, wisten we al. Maar wanneer het ding midden door een vuurwerkshow vliegt, levert dat wel héél mooie plaatjes op!

De video onderaan deze post ging eerder dit jaar viral en is geschoten in West Palm Beach, Florida. De DJI Phantom 2 quadrocopter vliegt midden door een vuurwerkshow en komt zo wel heel dichtbij de actie. Soms misschien wel iets te…! De beelden zijn overigens vastgelegd met een GoPro Hero3.

Try this at home?

Hoewel wij als Mancave natuurlijk het liefst iedereen oproepen dit ook te proberen, is het maar de vraag of dat voor de voortzetting van je hobby zo’n goed idee is. In augustus van dit jaar werd er namelijk een drone in beslag genomen, omdat de politie niet blij was dat deze op een donkere avond tussen het vuurwerk vloog. Dat schijnt namelijk illegaal te zijn in Nederland. Je bent dus gewaarschuwd!

Vuurwerk maken

Ben je toch liever op een andere manier met vuurwerk bezig tijdens Oud & Nieuw? Check dan hier hoe je het zelf maakt en/of afsteekt als een prof. Mancave wenst je alvast een bijzonder goed 2015!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .