Het is één van de meest gebruikte dagelijkse voorwerpen: de kabel van je oplader. Ieder merk heeft een andere kabel en dat kan er wel eens voor zorgen dat je zonder komt te zitten. Namelijk als je hem vergeet mee te nemen en je beste vriend een Android heeft in plaats van iPhone, bijvoorbeeld. Maar gelukkig is daar Volta, die hier een superslimme oplossing voor hebben bedacht.

Magnetische oplaadkabel

Volta komt namelijk met een nieuw soort oplaadkabel: een magnetische. Nou horen we je al denken, hoe is dat handig? Doordat het uiteinde van de oplaadkabel los zit en magnetsich is, kun je er allemaal verschillende koppelstukjes opzetten. En dat zorgt ervoor dat je beste vriend niet per sé een iphone oplader hoeft te hebben, maar alleen een koppelstukje voor de Apple aansluiting. Of, mocht je de aansluiting niet gebruiken voor je oordopjes, kan je het koppelstukje gewoon in je telefoon laten zitten. Zo heb je altijd de aansluiting bij je, en hoef je alleen maar een Volta kabel te vinden. Naast de standaard telefoon oplaad mogelijkheden claimt Volta te werken met “zowel elk apparaat dat je moet opladen”.

Het design van de Volta kabel. Het product is verkrijgbaar in lengtes van 25 cm tot 2 m.
Het design van de Volta kabel. Het product is verkrijgbaar in lengtes van 25 cm tot 2 m. Bron: voltacharger.com

Duurzaam

Naast dat de Volta kabel dus superhandig is, is hij ook nog eens supersterk. Zoals je hier beneden kunt zien kan de kabel makkelijk een stuk beton optillen, zonder te scheuren, breken of striemen te krijgen. Naast dat het product zo duurzaam is, heeft Volta veel vertrouwen in hun eigen kabels. Ze geven je namelijk een levenslange garantie. En dat alles voor een gemiddelde prijs van 27,50, waar je in ieder geval 2 koppelstukjes bijkrijgt. Wij worden hier stiekem best wel een beetje enthousiast van, al helemaal omdat de kabel gemaakt is om niet stuk te gaan.

De Volta kabel draait geen hand om voor een groot stuk beton, en tilt deze met gemak op.
Bron: voltacharger.com

 

Wat denk jij, zullen er meer van dit soort magnetische toepassingen komen voor dagelijkse technologie? Laat het ons weten via Facebook, Instagram of hieronder in de reacties!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *