De droom van elk kind: een eigen attractiepark in de achtertuin. Tja, een trampoline wordt uiteindelijk ook wel een beetje saai. Maar voor sommige kinderen is dit zeker geen droom, maar realiteit. Als je pa namelijk een ‘mancaver’ is, bouwt die het gewoon zelf natuurlijk. Hieronder dus vijf voorbeelden van achtbanen in de achtertuin, die mensen zelf hebben gebouwd. Ga jij ook een achtbaan in je achtertuin bouwen? 😉

1. Een looping is zelfs mogelijk! Hou je vast….

Een ‘gewone’ rollercoaster maken, kan ik me nog bedenken. Maar een coaster bouwen mét een looping er in!? Dat vind ik wel bijzonder (en eng). Hier heeft de man toch echt een coaster gemaakt met een looping, durf jij een ritje te maken?

2. Vuureffecten zijn nog veel gaver!

De man dacht…. pfff, een looping is voor losers! Hij wilde vuureffecten toevoegen, zo wordt het echt een soort van showtje. Gaaf!

3. De eerste ride van je kleine kind!

De Efteling had nog een 1 april grap dat ze de python nu hadden verbouwd zodat babies er ook in konden. De man nam dat heel serieus en wilde zijn jonge zoontje toch graag een ride aanbieden. Vertrouw jij het?

4. Deze is nog wel do-able…

Het is helemaal niet nodig om een lange en snelle achtbaan te maken. Een korte en hobbelige track is al voldoende voor veel plezier. Deze video bewijst dat.

5. Van restaurant eigenaar, tot achtbaanbouwer

De Italiaanse eigenaar van Ai Pioppi, een restaurant in Italië, vond het leuk om voor zijn bezoekers achtbanen te bouwen. Maar gaat dit te ver? Het ziet er niet heel stevig uit.

Zelf een achtbaan in de achtertuin?

Heb jij zelf een achtbaan in je achtertuin? Laat het ons weten, we komen graag een ritje maken.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *