dunste touch interface ter wereld

Een flexibel toetsenbord dat zo dun is als een papiertje. Hoe dun is dat dan? Slechts 0.5 mm. Wetenschappers van de Cambridge Silicon Radio lanceerden deze dunne touch interface op de IFA 2013 in Berlijn. Leuk of niet, share het in onze poll.

CSR werkte samen met Atmel en Conductive Inkjet om dit resultaat te bereiken. CSR plaatste er haar nieuwe chip in, de CSR1010. Deze chip is geoptimaliseerd voor Bluetooth Smart. Deze nieuwe technologie verlengt de levensduur van de batterij en is geschikt voor de nieuwste smartphones en tablets. Doordat de touch latency onder de 12ms zit, heb je als gebruiker meteen een visuele feedback.

0.5

Het toetsenbord is instaat meerdere touch points te registreren. De touch interface heeft een swipe-, pinch- en zoomoptie. Niet dat het hierbij blijft want in combinatie met de stylus-like pen is hij ook te gebruiken voor het schrijven en schetsen van dingen.

Je kan dit flexibele lichtgewicht aansluiten op je iOS 7 of Windows 8. Hij kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd in een beschermingscover. Zo heb je altijd een toetsenbord bij je. Handig toch?

[poll id=”35″]

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned invalid data.