Top 5: RC-boten om van te watertanden

Dat we bij Mancave RC-addicts zijn is geen geheim. We hebben genoeg RC-helikopters, RC-auto’s, RC-robots en wat al niet meer wat maar radiografisch wordt bestuurd voorbij zien komen. Maar aan boten besteedden we eigenlijk bar weinig aandacht. Hoog tijd voor een inhaalslag.

Zo’n snelle RC-boot die over het water scheert en na een snelle bocht gelanceerd wordt. Het ziet er altijd spectaculair uit. Omdat we het de komende maanden, met de winter voor de deur, waarschijnlijk weinig meer live zullen zien, hebben we hier een top vijf van betaalbare RC-boten. Nou ja, vier betaalbare en één écht serieuze RC-boot. Misschien een ideetje voor in de schoen of onder de kerstboom? Als het dan straks weer lekker weer is, ben je de eerste die buiten gaat spelen met je nieuwe aanwinst. En als je in het gelukkige bezit van een zwembad in je kelder bent, nou ja, dan zit je helemaal goed.

5. Awemi Blue Barracuda

Deze snelle speedboot wordt door een krachtige, gekoelde elektromotor aangedreven tot een snelheid van 20 km/u. De motor reageert alleen als de boot in het water ligt en dat is prettig wanneer kinderen ermee aan de slag gaan. Pluspunten: makkelijk te bedienen, direct klaar vanuit de doos, niet duur en toch net even lekkerder spelen dan met een boot uit de speelgoedwinkel.

4. ACME Zooper Thunder

Een vette naam en een vette vormgeving. Superstrak en supersnel met een watergekoelde motor en een eenvoudige bediening. Dat wordt lekker agressief die plas over jagen met deze zwarte donderboot. Je hebt meteen alles in huis om te beginnen. En dat voor de prijs waar je amper een radiografisch speelgoedbootje voor koopt.

3. Joysway Super Mono X

Mag het voor jou allemaal nog wel wat sneller? Deze Joysway Super Mono X is een originele replica van een mono-speedboot. Met een brushless aandrijving en een maximumsnelheid van maar liefst 45 km/u jaag je die eenden wel uit de vijver. Natuurlijk betaal je dan wat meer dan voor de voorgaande bootjes, maar dan heb je ook een monster van 42 cm met een ongelooflijke power. Je moet nog wel even los een accupack kopen.

2. Traxxas Blast High Performance Race Boat

Nog een stapje verder ga je met deze Traxxas Blast High Performance Race Boat. Een hele mond vol, maar het is dan ook een RC-boot van ruim 60 cm lengte. Ontworpen voor hoge snelheden in combinatie met optimale wendbaarheid, met een watergekoelde 20-wikkelingenmotor. Even een accupack erbij bestellen en gáán met die boot.

1. Reely Hydro Formula

Is het voor jou allemaal geen spelletje meer? Dan is deze Hydro Formula Formule 1-boot wat jij moet hebben. Met een zeer krachtige 26 cc benzinemotor. Dat betekent duizelingwekkende topsnelheden van zo’n 50 km/u, waarbij de downforce via de achterspoiler goed van pas komt. Dat geluid, die geur van benzine! We kunnen niet wachten om te beginnen. Kost een paar centen, maar hé, jij mag toch zeker ook wel een hobby hebben?

Wat wordt jouw RC-boot of had je zelf een andere in gedachten? We zijn benieuwd naar je mening.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Unable to communicate with Instagram.