[UPDATE 18-11: de contest is afgelopen. Check of je gewonnen hebt! >]

STRP Festival is één van de grootste ‘Art, Music & Technology festivals’ in Europa. Van 18 t/m 27 november komen interactieve kunst, muziek, film, live-cinema, performances, symposiums, dans, gaming en robotics samen in het Klokgebouw in Eindhoven. Wij mogen tickets weggeven voor zaterdag 19 november. Lees snel verder hoe je kan winnen!

Op het programma van za 19-11 staan o.a. Collabs (de roemruchte technodinosauriër Speedy J en koning van de schranz Chris Liebing), ROD (Benny Rodrigues), Len Faki, Dirk de Dakloze Robot en een alternatieve filmnacht. Check voor het volledige programma de website van STRP.

http://www.youtube.com/watch?v=TiGfYWb7rRQ

Win tickets

Wil jij erbij zijn? Laat dan een reactie achter op deze blogpost en je maakt kans op twee gratis tickets! De winnaars worden op vrijdag 18 november bekendgemaakt.

Pss… extra kans maken? Check onze twitterstream.

And the winners are…


[Update 18-11-2011] De inzendtermijn is verstreken! Jullie hebben massaal gereageerd en de meesten zijn ook nog eens grappig en origineel. Maar zoals altijd kan er maar één de winnaar zijn! Of in dit geval 4. De volgende mancavers gaan morgen GRATIS met een vriend of vriendin naar STRP:

– Frenk

– Rafael

– Jeroen Dessauvagie

– Aad (aardolie)

Gefeliciteerd! De info en tickets komen per mail naar jullie toe.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .