Raoul Fasel, 22 jaar oud, Student Creative Technology en afstudeerder bij LAC

Als klein ventje van drie jaar oud was hij al met techniek bezig. Raoul haalde in zijn jonge jaren alles uit elkaar omdat hij wilde zien hoe dingen werkten. Papa en mama Fasel waren daar niet altijd blij mee: Raouls monteer-kwaliteiten waren namelijk een stuk minder dan zijn demonteer-kunsten. Wekkers werden ontmanteld, maar ondanks verwoede pogingen ze weer te reconstrueren tikten ze nooit meer als voorheen.

 Gelukkig kan hij, volgens eigen zeggen, tegenwoordig redelijk dingen in elkaar zetten.

De Fasel-cave

En dat is maar goed ook! Een plek met werkend spul is toch leuker dan een grot vol kapotte onderdelen. Raouls mancave is de schuur bij zijn huis. Niet ideaal, dat zou volgens hem een volledige werkplaats zijn, maar wel een plek vol met elektronica. De student van de universiteit Twente brengt veel tijd door op deze plek. Raoul zegt zelf dat hij alleen zijn cave uitkomt om te eten en om meer spullen te vinden om mee-te-slepen naar zijn schuur. Of om te douchen, want hé, dat moet ook gebeuren en iedereen weet dat de beste ideeën ontstaan onder een stortbad.

Een nieuwe Mancave

Tegenwoordig heeft Raoul nog een reden om zijn schuur te verlaten: hij gaat namelijk samen met Freek en Janwillem een mancave bij Conrad bouwen. Onder het genot van een biertje en een bitterbal zullen daar, hopelijk, toffe ideeën bedacht worden! Heel fijn dat daar ook een camera bij aanwezig is. Daarnaast wil Raoul de nieuwe Mancave gaan gebruiken als plek waar hij kan prutsen met techniek! Dat doet hij het liefst, en meestal ontstaan daar bij de student uit Enschede de leukste dingen uit! Vaak is dit techniek die automatiseert. Raoul is volgens eigen zeggen lui, dus dat komt mooi uit!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!