rasterbator

Hij bestaat al een tijdje, maar is zeker de moeite waard om op Mancave te laten zien: de Rasterbator. Hij doet zijn naam eer aan, want je kunt er megagrote posters mee printen in een raster. Je hoeft alleen maar een afbeelding te uploaden (welk topmodel dat wordt mag je zelf weten), het papierformaat en het aantal velletjes te selecteren, het formaat van de dots en de kleur aangeven en de Rasterbator print het voor je. Plakband is je vriend die het allemaal bij elkaar houdt. Voilá: een metershoge poster!

 Met een gewone printer kun je dankzij de Rasterbator dus hele gave dingen maken. Hoe verder je van de uiteindelijke megaposter afstaat, hoe mooier hij wordt. Kies dus het liefst de verste muur van je mancave om op te experimenteren. Logischerwijs is de wc dus ook niet de beste plek om je zelfgeprinte megaposter op te hangen.

Een aantal voorbeelden

Wil je flink veel punten scoren bij je vriendin of vrouw? Maak dan net als deze gast een megaposter van een foto van haar en behang het plafond ermee! Als je liever voor groot, groter, grootst gaat, probeer dan deze ‘Biggest rasterbation ever‘ van zo’n 9×12 meter te verslaan. Succes!

Het verhaal achter de Rasterbator

De genieën die de Rasterbator bedachten, hadden jaren geleden al een internethit met de DIY-Pope, een zelf te printen megaposter van de paus. Omdat veel mensen hen vroegen hoe ze dat gedaan hadden, hebben ze een webservice ontwikkeld waarmee iedereen zelf afbeeldingen kan omzetten naar rasters in groot formaat. En zie, de Rasterbator was geboren! De software schreven ze zelf en ze maakten het gratis beschikbaar op hun website. Ze moedigen dan ook iedereen aan om te experimenteren met de Rasterbator en hun werk te delen met anderen. Je mag zelfs je geprinte megaposters verkopen van ze!  Goed idee voor een extra zakcentje misschien?

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .