diy wapens uit alledaagse voorwerpen

We schreven er al eerder over: wapens die je kunt maken uit alledaagse voorwerpen en materialen. We doen het lekker nog een keertje, omdat het zo gaaf is. Maar let er wel even op wat je doet, hè? We gaan ervan uit dat je oud en wijs genoeg bent en je DIY wapens bewaart voor die onvermijdelijke zombie apocalypse.

Hij ziet eruit als een broekie (is-ie waarschijnlijk ook) maar op Mancave-gebied is YouTuber Nonlethalbychoice al lang droog achter de oren. Uit alledaagse voorwerpen en materialen bouwt hij de vetste wapens en toebehoren. Als er iemand voorbereid is op het einde der tijden, dan is hij het wel.

Zelfbouwkruisboog

Een mooi voorbeeld is de ‘Home-Defense Crossbow’ die hij heeft gemaakt van stevig eikenhout. We zien die gaten in het voorhoofd van de zombies al voor ons. In het een filmpje op zijn kanaal laat hij duidelijk zien hoe hij de kruisboog heeft gemaakt. Maar werkt hij ook? Gelukkig heeft Nonlethalbychoice ook aan een demonstratievideo gedacht:

War Hammer

Maar beter nog voor een echte zombie slasher party is waarschijnlijk ‘The War Hammer’. Deze oorlogshamer combineert de slagkracht van een moker met de wendbaarheid van een klauwhamer, met verwoestende gevolgen. Perfect voor het penetreren van zombieschedels!

Hij heeft meer wapens gemaakt die erg cool zijn. Persoonlijk vinden we ‘The Saw Blade Slinger’ ook erg goed gelukt. En we zien ook de potentie wanneer de ondoden voor je deur staan. De strekking van dit verhaal? Je hebt niet per se dure materialen en powertools nodig om toffe dingen te maken (oké, makkelijker is het wel). Maar dat wist je natuurlijk al lang, als je Mancave een beetje hebt gevolgd.

Wij gaan gauw aan de slag met onze eigen wapens, voordat we te laat zijn. Wat zeg je? Je gelooft niet in de zombie apocalypse? Verdiep je dan maar ‘ns in deze docu:

Disclaimer: do try this at home! Maar of je je zelfgemaakte wapens meeneemt buiten je mancave is je eigen verantwoordelijkheid. De redactie is niet aansprakelijk voor onbedoelde piercings die jij of je omgeving oploopt door het gebruik van deze wapens. Wij zijn er om te inspireren, kijk zelf maar wat er legaal of illegaal is in Nederland of België.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .