Win gratis tickets voor Overkill Festival

Update 26-10: winnaars bekend.

Dit weekend, van 26 tot 28 oktober is de tweede editie van het Overkill Festival in Enschede. 49 uur non-stop games, films, mediakunst en meer. Wil jij gratis tickets winnen? Lees dan snel verder!

Win tickets via Facebook (actie afgelopen)

Via onze vrienden van Tkkrlab hebben we 5×2 tickets t.w.v. €10,- kunnen ritselen. Iedereen die Mancave liked op Facebook, maakt kans op 2 tickets. Dus: heb je zin om dit weekend gratis 49 uur lang te gamen en filmkijken op het Overkill Festival? Check dan snel de actietab en klik op like/vind ik leuk!

Wat is het Overkill Festival?

Overkill Festival - win tickets

Uit het persbericht: “Het festival wordt gehouden in de Fabrieksschool en is het gehele weekend, maar liefst 49 uur, non-stop toegankelijk. De verschillende ruimtes van het pand worden thematisch aangekleed zodat er in sfeer kan worden gespeeld. De ultieme game-ervaring! Waan je een rockster tijdens de Guitar Hero-competities op het muziek- en gamepodium, of word de beste street fighter van het festival, het kan allemaal.

Overkill Festival: win tickets

Met een keuze uit een groot aantal van de meest uiteenlopende games, van de nieuwste console games en een LAN area tot retro games, is het een waar paradijs voor de game-liefhebber. Zo is er dit jaar een speciale focus op indie-games, waar een aparte ruimte aan gewijd wordt.

Filmpje kijken?

Overkill Festival - win tickets

In het bioscoopgedeelte worden continu speelfilms, korte films en documentaires vertoond, waaronder ook een selectie van het beste van het BUT film festival, dat voor b-movies, underground en trash staat.

Ook is er dit jaar gedacht aan de bezoekers die zich meer willen laten informeren. Er wordt een symposium gehouden met Johnny Soraker en Thomas de Groot (Universiteit Twente). Verder delen een filmmaker, game developersen media-filosoof hun kennis met je. Uiteraard zullen game-gerelateerde onderwerpen worden aangesneden.

Chill out!

Wie moe is van het gamen kan in de chill-out bijkomen, een drankje halen bij de bar of gewoon genieten van de aankleding door verscheidene mediakunstenaars. Genoeg te zien en te doen in ieder geval!”

Overkill Festival: win tickets

Kijk voor meer info op http://www.theoverkill.me

Win tickets via Mancave op Facebook

Update 26-10: winnaars bekend

De volgende mancavers hebben elk 2 tickets gewonnen voor het Overkill Festival:

– Maikel Winter
– Adrie Olthuis
– Hendrik-Jan Sluiter
– Toine Fennis
– Evert van Middendorp

Jullie staan op de gastenlijst. Geef je naam door bij de kassa en je mag gratis + 1 persoon naar binnen!

Het film- en gamefestival vindt plaats van 26 t/m 28 oktober in de Fabrieksschool, Enschede. De aftrap is vrijdagavond om 20:00u. Meer info: check de Overkill-website!

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!