Kun je het je nog herinneren? Een paar weken terug hadden we op Facebook een leuke show-je-mancave-winactie, waarbij Earnst en Dennis hadden gewonnen. Daar gingen we dus natuurlijk ook langs om het allemaal te bekijken. En ja, hun Mancave is echt ontzettend gaaf! Het is meer dan alleen een kamertje. Ze hebben een werkplaats en zelfs een bioscoop!

Bioscoop met boekgeheim

Op het eerste gezicht lijkt “de bioscoop” gewoon een normale, standaard kamer. Een lekkere zithoek voor de TV, op het eerste gezicht niet veel bijzonders. Maar het geheim zit hem in de boekenkast. Door de juiste boeken in de kast te bewegen, verandert de kamer automatisch in een bioscoop. Het scherm komt uit het plafond en zelfs de lamp die nog voor het beeld hangt wordt netjes uit het zicht gehaald. De CRT-projector aan het plafond zorgt voor de rest.

Laat je horen!

De gebruikte producten in deze video zijn gesponsord door Conrad.nl. Wil je meer zien van de Mancave, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en volg ons op Facebook!
Heb jij zelf misschien leuke ideeën voor een gaaf project dat je wel eens gerealiseerd zou zien? Of heb jij iets tofs gemaakt dat je graag met ons wilt delen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!