adam_savage-mythbusters

Aanstaande donderdag geeft übermancaver Adam Savage een presentatie bij Universiteit Twente, over ‘How to be a MythBuster?’. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar, maar Mancave is er namens jou bij. We mogen Adam één vraag vanuit het publiek stellen en jij mag bepalen welke!

Dat de Mythbusters nog steeds superpopulair zijn hebben we met eigen ogen kunnen zien. De presentatie van Adam Savage zat namelijk binnen no-time vol. Gelukkig heb jij nog je favoriete weblog, die zich opoffert om voor jou verslag te gaan doen (och, och, wat een straf). Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen, maar omdat waarschijnlijk iedereen in de bomvolle zaal wel iets af zal proberen te vuren op de helft van het populairste wetenschappelijke duo van dit moment, gaan we er vanuit dat we slechts de kans krijgen om één vraag te stellen.

Denk daarom na: wat heb je altijd al willen weten over de Mythbusters? Stel je voor dat je er zelf zit, jij als echte Mancaver. De zaal zit vol, de camera’s lopen, de Mythbuster is één en al oor… wat vraag je hem? Laat het ons weten in een reactie en wij kiezen de meest opvallende, stoerste, meest-MANCAVE vraag uit. Na donderdag zie jij deze hier beantwoord! (als we ertussen komen…)

Meer info op de website van Universiteit Twente.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!