Casemod

Het customizen van je pc-kast blijft een geliefde hobby voor veel mancavers die nog graag met een desktop werken. Het is tof om mee bezig te zijn, de mogelijkheden zijn eindeloos en van het resultaat kan je jaren plezier hebben. Wij zetten vandaag weer een aantal bijzondere casemods op een rij.

Oldschool

Voor retroliefhebbers is er altijd genoeg te genieten als het om casemods gaat. Zo liet deze tweaker zijn pc er uitzien als een ouderwetse buizenradio. Heel gaaf! Ook voor de nostalgische gamer zijn er gave kasten. Eerder lieten we je al een NES-pc zien, maar je kan van diezelfde NES ook de controller model laten staan.

Casemod

Geen fan van Nintendo? Maak dan een mod van de Sega Dreamcast.

Casemod

Science Fiction

Liever je voorliefde voor legendarische SF-series laten zien? Doe eens iets tofs met Battlestar Galactica! Het mooie aan dit project is dat je ook je beeldscherm, muis en toetsenbord makkelijk in stijl kan krijgen.

Casemod

Natuurlijk behoren Futurama’s Bender of Star Wars’ R2-D2 ook tot de mogelijkheden, maar als je echt all the way Star Wars wil gaan, maak dan deze TIE Figher mod. Heb je meteen geen los bureau meer nodig.

Casemod

Casemod zonder case

Soms gebeurt het ook dat je creatief moet zijn met je hardware omdat je simpelweg geen normale pc-kast hebt. Daar ontstaan ook opmerkelijke mods uit, al vragen wij ons wel af in hoeverre je dat nog mods kan noemen. Onderstaande pc-in-krat heeft nog wel iets tofs, maar je eigen lichaam als case gebruiken gaat ons toch een klein beetje te ver.

Casemod

En soms krijg je iets dat letterlijk wel heel erg houtje-touwtje is. Conclusie: casemods zijn leuk om te maken, maar ook minstens zo leuk om naar te kijken. Of ze nou mooi of lachwekkend zijn.

Zin in nog meer casemods? Check dan de eerdere casemod-blogposts op Mancave… Zo waren er de mannelijke casemods, de vrouwelijke casemods en zelfs een vrouwelijke casemod voor mannen.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *