Laserdas

We signaleren steeds meer mannen die naar kantoor gaan met een handtas. En vanwege de titel ‘manbag’ klinkt dat minder verontrustend dan het is. Daarom deze week op Mancave: aandacht voor het enige alternatief, waar geen kantoorman zonder kan. De laserdas, een tactische laserstropdas met vakjes voor alles wat je op de zaak bij de hand wilt houden.

We vonden dit geniale project op thinkgeek.com en de titel van hun blog verdient groot applaus: Don’t settle for a tie when you could win. En zo is het. Met deze tie ben jij ook een winnaar. Eentje die altijd verse whiteboard markers, pleisters voor paper cuts en – wait for it – een laser bij de hand heeft! Om de aandacht op jouw belangrijke inbreng te vestigen, of op een leuke dame die in het gebouw aan de overkant werkt.

Wat de tie allemaal kan

De specs liegen er niet om. Alles wat je nodig hebt voor succesvolle meetings in één stropdas:

  • een Class II Laser Pointer
  • een MOLLE systeem (Modular Lightweight Load-carrying equipment) met geïntegreerde plastic D-loop
  • een afneembaar zakje met een quick-release gesp (i-de-aal voor pepermuntjes tegen de graflucht na je vijfde kop koffie)
  • een tweede afneembaar zakje, waar de Class II Laser Pointer in zit

Batterijen

De das is gemaakt uit duurzaam zwart nylon. Even stijlvol als sober, perfect voor op kantoor, maar ook zeker op z’n plek in een oorlogsgebied of gevechtsschip. We durven zelfs te stellen dat deze tactische stropdas de overgang van een militair leven naar het burgerbestaan een stukje makkelijker maakt.

Meer voor de Mancaver tijdens kantooruren

Enterprise

Een Mancaver ben je natuurlijk niet van 17.00 tot 9.00 uur, maar ook gewoon op kantoor. Het valt alleen niet mee om een bouwproject te vinden waar je geen enkel gereedschap voor nodig hebt. Het volgende project kunnen we dan ook niet breed genoeg onder de aandacht brengen: bouw de NCC-1701 Enterprise van overbodige troep uit je bureaula! Dankzij de Klingons is ze niet meer onder ons, maar opdat we haar nooit zullen vergeten!

Maak je Star Trek gear compleet

Starfleet bestaat pas over zo’n dertig jaar, dus de kans dat je ooit een phaser zal bemachtigen is nihil. Maar hier is the next best thing: de Star Trek Original Series Phaser Laser Pointer (of Phaser Laser) . Wederom een accessoire met killer specs, zoals:

  • Het is een officiële Star Trek TOS prop replica, maar dan heel klein.
  • Je bedient de laser door de trekker over te halen.
  • Er zit een sleutelhanger bij in gebouwd.
  • Zo kom je de zomer wel door op kantoor!

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *