Vitamine planten voor in je Mancave

Plant en mancave kán een goede combinatie zijn. Met de nadruk op kán. De Nederlandse man heeft gemiddeld wel 3 planten in zijn mancave. En hierdoor is de Nederlandse man dus echt heel erg groen. Wil jij ook meer planten in je mancave? Dan moet je vooral dit artikel lezen, wij zullen er alles aan doen om je te weerhouden van deze vrouwelijke aankoop.

De website mooiwatplantendoen.nl is van mening dat er te weinig planten in de mancaves te vinden zijn. Daarom zijn zij gekomen met deze ‘mannelijke’ plant. In onderstaand filmpje geven 3 mannen hun mening over deze ‘mannelijke planten’. Wij zijn echter van mening dat er weinig mannelijks aan is om ze in je mancave te hebben. Daarom zullen wij deze argumenten hieronder ontkrachten op zijn mancaves.

Vrouwen

Je mancave wordt je aantrekkelijker voor vrouwen. Uhm, wij willen juist onze vrouwen kunnen ontvluchten in onze mancave en ze niet aantrekken. Tenzij deze planten ineens zorgen voor een harem, dan zouden wij ze meteen in huis halen.

Anti-kater

Misschien is het feit dat de planten katers zouden kunnen tegengaan een beter argument voor planten in je mancave. Met een kater denken wij aan slapen en eten en dus niet aan een of ander plantje. In plaats van dit geweldige plantje, doe ons maar dit lekkere ontbijt bij een kater.

DIGITAL CAMERA

Schoonmaakster

Het argument dat er planten zijn, die lekker ruiken wordt hier van de tafel gegooid. Het voordeel is dat je met deze plant de afwas niet meer continu hoeft bij de houden, en de vuile was kan je heerlijk door je hele mancave laten slingeren. Want dat doen wij nou eenmaal. Je hebt de plant die continu een koffie aroma verspreidt, of de plant die de mufheid in je mancave verbergt. Ze zijn vast prima, maar tenzij ze met onderstaande schoonmaakster komen zien wij er weinig in.

Schoonmaakster planten mancave

Verdelger

Dan is er ook nog deze plant met zijn aantrekkelijke en geurende druppeltjes nectar, die alle insecten verslindt die in zijn koker landen. Heel handig natuurlijk, maar een beetje mancaver maakt gewoon een van deze projecten tegen insecten.

Planten voor in je mancave

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!