tuinier-fails

Nu de winter dit jaar meer op lente lijkt kunnen we het net zo goed hebben over tuinieren. Mancavers doen dat natuurlijk niet als een pro, maar met alles behalve standaard gereedschap. Check wel eerst ff deze tuinier-fails en -wins voordat je zelf in de tuin aan de slag gaat.

Waar we eerder de week aftrapten met maandagmissers over het gebruik van kettingzagen en bladblazers hebben we hier een toffe verzameling tuinier-fails en -wins voor je.

Verwijderen van een boom

Als je het snoeien van de boom hebt overleefd moet de boomstronk nog verwijderd worden. Dit doen we natuurlijk met behulp van onze steun en toeverlaat: de auto.

DIY fietstools

Geen zin om je standaard tuingereedschap te gebruiken? Nou, dan fabriceer je toch je eigen tools? Met oud gereedschap en een fiets moet het je lukken, er zijn immers fietsen genoeg in dit land.

Vrouwen vs. grasmaaiers

Het liefst ziet de redactie dat het gras gemaaid wordt door een mooie vrouw. Voordat het zover is moet het zwakkere geslacht eerst maar eens de grasmaaier aan de praat zien te krijgen.

Als een baas

De echte mancaver snoeit de heg natuurlijk als een baas. Geen fails maar mancave-style wins.

En nu jij

Ga jij binnenkort de tuin in met je zelfgebouwde of gehackte tuingereedschap? Stuur ons je filmpje en wie weet zie je straks je eigen fails of wins terug op Mancave!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *