Bosch IXO barbecue accuschroevendraaier

Wie heeft er nou geen producten als een boormachine, zaklamp of computer? Sommige van deze doodnormale items hebben ze bij onze vrienden van Conrad gecombineerd. En dat zijn zelden logische combinaties. Want wie denkt er nou aan een zaklamp met een geïntegreerde klok of een bureaulamp met ingebouwd aquarium?

Laten we beginnen met de Bosch Ixo. Dit is officieel een accuschroefmachine. Alleen hebben ze bij Bosch gedacht… daar kunnen we meer mee! Dus zijn er opzetstukken gemaakt die als wijnopener (Schat, maak jij de wijn open? De opener ligt in de gereedschapskist) of als aansteker voor de barbecue (zie hoofdfoto) gebruikt kunnen worden. En deze toepassing is wel heel buitenissig… een kruidenmolen-opzetstuk. Pas op met de boorsnelheid! Anders wordt het eten wel heel erg pittig.

bosch-ixo-spice

Verlicht klok-kijken

Een andere wat aparte combinatie is de wereldklok met zaklamp. De klok is geïntegreerd in de zaklamp. Weet iemand hoe laat het is? Check je zaklamp…..! Hopelijk is de cijferplaat verlicht, want je kan de zaklamp niet gebruiken om de klok te verlichten.

wereldklok-met-zaklampfunctie

De zaklamp-, radio-, iphone-opladercombinatie is nog veel interessanter. Via een slinger kan je deze van stroom voorzien. De omschrijving is als volgt: ‘Zo mist u geen berichten, sportuitslagen of weerwaarschuwingen meer, of u nu aan het wandelen bent of  kampeert. Door de extra oplaadmogelijkheid voor mobiele telefoons, wordt het ook bij lege accu’s mogelijk om hulp te zoeken.’ Geweldig, maar je slingert je een lamme arm wil je al deze functies kunnen gebruiken.

iphone-lader-wekkerradio-combo

Bij onze vrienden van Conrad vind je ook andere klokcombinaties, zoals de klok met kluis (zal hij opengaan om 11.11 uur?) en de gitaarklok. Wil je nou gitaarspelen of klokkijken?

klok met ingebouwde kluis

Bureauwerk

En wat dacht je van de bureaulamp met aquarium? Dat kan je werkgever niet weigeren! Iedereen heeft tenslotte recht op goede verlichting bij z’n werk, dat daar een vis bij inzit, tja….

bureaulamp met aquarium

Over werk gesproken. Iedereen kent toch wel de USB-stick? Ze zijn er in verschillende soorten en maten, maar of je met deze gezien wilt worden….. En waar laat je ze? Even in je broekzak stoppen zit er niet meer bij (bent u blij mij te zien of zit er een USB-stick in uw broek?).

olifant USB

Coole pet

Nou vooruit… nog eentje dan. De pet die verkoeling geeft…. Eigenlijk is deze combinatie niet eens zo slecht bedacht. Deze pet heeft een ventilator ingebouwd waarmee je je hoofd altijd koel houdt. En door de solarcel bovenop de pet, doet de ventilator het ook altijd! Ideaal dus boven een gloeiend hete barbecue!

solar ventilatorpet

Heb jij nog ergens leuke productcombinaties gezien of zou je bepaalde producten wel gecombineerd willen hebben? Laat het ons dan weten!

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *