Maandag-missers: fails met bladblazers

Het is herfst. En in de herfst vallen de blaadjes van de bomen, zo leerden we vroeger op school. Wat ze er toen niet bij vertelden is dat wij mannen, meestal onder lichte dwang van vrouw/vriendin, dan die troep weer uit de tuin mogen gaan vegen. Gelukkig is daar de bladblazer! En geloof het of niet, maar zelfs met zo’n onschuldig stukje gereedschap weten sommigen nog behoorlijke fails neer te zetten.

Zoals deze heren. Alcohol en gereedschap gaan meestal niet samen, maar dit groepje Amerikanen probeert te bewijzen dat dat voor een bladblazer niet opgaat. Gevaarlijke situaties ontstaan er niet, dus in dat opzicht hebben ze gelijk. Maar wij vinden dit toch vooral heel erg zonde van het bier.

http://www.youtube.com/watch?v=T140o-41Pfw

Vliegen

Alleen bij het idee al weet je als normaal mens dat het niet goed af kan lopen: ga op een bureaustoel liggen en laat je dankzij de kracht van een bladblazer op hoge snelheid ronddraaien. Hier begint het goed, dan begint het meer op een ventilator-fail te lijken en vervolgens eindigt het met een aantal gebroken tanden. Lachen joh!

Failen met fails

Er zijn mensen die zelfs falen in het maken van fails. Zo probeert deze meneer de stunt uit het vorige filmpje na te doen. Hij heeft zelfs aan bescherming gedacht in de vorm van een helm en iets dat lijkt op misvormde borsten. Maar echt op gang komen doet het niet.

En ja, het kan nóg erger! Wat de jongen hieronder voor ogen had ontgaat ons volledig, maar zijn failfilmpje failt behoorlijk! Wanneer wij dit schrijven hebben slechts 9 mensen de opname bekeken (en dan zijn we zo aardig om 2 Mancave-redacteuren mee te tellen). Failen met een fail, je moet het maar kunnen.

http://www.youtube.com/watch?v=uwquZokKjS4

Grapje

Je kunt je bladblazer natuurlijk ook gebruiken om iemand in de zeik te nemen. Een beetje meel erin, richten op een onwetend slachtoffer en lachen maar! De jongen uit het filmpje was ooit het slachtoffer van de inmiddels legendarische Shovel Prank, en besluit nu zijn kwelgeest eens even terug te pakken.

http://www.youtube.com/watch?v=t4yLekGZ_Rc

Elektrische fiets

Laten we nu eens niet eindigen met een fail, maar met iets tofs! Elektrische fietsen worden steeds populairder, vooral omdat je niet of nauwelijks hoeft te trappen natuurlijk. Helaas zijn ze nogal prijzig, maar als mancaver maak je zoiets gewoon zelf!

Dankzij de motor van je bladblazer kan jij nu ook fietsen zonder te trappen. En zoals je ziet kan het behoorlijk hard gaan. Tenzij je veel tegenwind hebt en/of de motor uit je blazer niet sterk genoeg is. Dan wordt het alweer snel wat lulliger.

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *