daft-punk-helm

We krijgen via ‘tip de redactie’ regelmatig toffe ideeën binnen om over te bloggen (waarvoor dank!). Zo stuurde Stefan (één van onze vrienden bij Conrad) ons deze tip over deze supervette DJ-helm. Alleen was het geen tip, maar een complete blogpost. In zo’n geval gaan wij hem natuurlijk niet opnieuw schrijven! Dus, hierbij Stefans zelfgeschreven artikel. Enjoy!

Welke hobby-/aspirant-DJ herkent dit nou niet;  je bent alleen thuis, de buren zijn er niet en dus is er niemand die je weerhoudt van een vette mixpartij. Versterker op standje “te hoog” en lekker mixen op je pc of met je draaitafel. Maar ja, je haalt het natuurlijk niet bij de bekende DJ’s in afgeladen zalen, ook al doe je nog zo je best en knal je het dak eraf.

Je hebt iets unieks nodig, iets aparts… Hey die muziek van Daft Punk stelt eigenlijk niet eens zo veel voor (voor die ene liefhebber, er staat een rood kruisje rechts of links bovenaan;-)), maar toch krijgen die gasten het voor elkaar om dikke hits en Grammy te scoren. Na enig onderzoek zijn wij erachter gekomen wat het succes achter deze mannen is… De helm!

Aangezien je waarschijnlijk nog niet zoveel verdient als deze Franse dance-act en dus geen $65.000,- in de pocket over hebt, helpen wij je een stukje op weg om zelf zo’n toffe DJ-helm te maken. Met een oude Mac Plus, een helm en een iPad kom je al een heel eind, bewijst Kid Chameleon. Over je waardigheid hoef je je geen zorgen te maken, die is veilig verborgen achter deze oh zo coole helm!

Gaaf hè? Maar het kan nog dichter bij ‘the real thing’, als je genoeg tijd en geld hebt. De Amerikaan Harrison Krix maakt als hobby replica’s van props uit bekende films, clips en videogames. Zijn Daft Punk-helm, die hij in 17 maanden maakte, is haast niet van het origineel te onderscheiden.

Update 24 februari
Binnenkort kun je cola drinken uit een bijpassend flesje, wanneer je met je DJ-helm aan de slag gaat. De heren van Daft Punk zijn namelijk een samenwerking aangegaan met ’s werelds bekendste colamerk. Die zetten we in onze koelkast!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .