Imagicon 2015: win kaarten

Sciencefiction, fantasy, horror en comics, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook dit jaar kunnen we in Ede weer ons hart op halen aan alles dat hier mee te maken heeft. ‘In Ede?’ Ja, in Ede, want hier wordt dit jaar Imagicon georganiseerd. En wij geven kaarten weg!

Op 21 maart vindt de conventie Imagicon weer plaats in Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Na het succes van vorig jaar kon een tweede editie niet uitblijven. Ook dit jaar zijn er weer diverse activiteiten voor liefhebbers van fantasy, SF, comics en horror. Bovendien: een gelegenheid om je cosplay-kostuum uit de kast te halen, dat laat je toch niet aan je voorbij gaan?

Beursvloer

In de verschillende zalen kun je genieten van lezingen, films, demonstraties en workshops. Naast al die activiteiten is Imagicon ook gewoon een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. In de foyer, die de zalen met elkaar verbindt, is hier dan ook ruim de gelegenheid voor. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, zei een wijs man ooit. Dit filmpje van vorig jaar geeft je vast een idee van wat je kan verwachten.

Celebrities

Hoewel Imagicon beweert geen evenement met grote sterren te zijn, is er toch een leuk blik met beroemdheden uit de ‘scene’ opengetrokken. Wat dacht je van Romano Molenaar (de huidige tekenaar van de legendarische strip Storm) of Alastair Reynolds, succesvol SF-auteur. Natuurlijk kun je hun handtekening scoren, maar ze geven ook lezingen. Het volledige programma vind je hier.

Doe mee en win

Tickets koop je hier. Of je beproeft je geluk bij ons, want wij hebben er nog twee over. Dus laat tot en met 12 maart een reactie achter en vertel ons (in woord of beeld) waarom jij er bij moet zijn. Wees vooral creatief. Wie weet zien wij je daar.

flyer_imagicon

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .