Hippe gehoorkappen voor kinderen

Gehoorkappen voor kinderen? Jazeker. Voor mannen die tijdens het klussen op de kinderen moeten passen. Maar er zijn ook andere handige toepassingen. De redactie ontving een paar leuke tips.

Klussen en op de kinderen passen. Soms kan het niet anders. Boren, zagen, frezen en slijpen. Dat gaat vaak gepaard met een hoop herrie. Wel even die kleine trommelvliesjes beschermen natuurlijk. Want anders kun je het wel vergeten dat ze ooit nog naar je luisteren.

Gehoorkappen voor prinsessen

Gelukkig zijn er tegenwoordig gehoorkappen voor kinderen tot 7 jaar. Voor onze prinsesjes zijn ze er zelfs in de kleur roze. Ook handig als je ‘s avonds als de kinderen al op bed liggen nog even wilt klussen. Je kind slaapt gegarandeerd als een roos.

Waar ze al niet goed voor zijn

Maar deze gehoorkappen zijn niet alleen handig om kindlief te beschermen tegen het lawaai van pa. We kregen een paar verrassende reacties.

Mijn dochter (2) heeft de oorkleppen gedragen tijdens een formule 1 race. Ze heeft er zelfs mee kunnen slapen tijdens de race! Ook tijdens oud en nieuw heeft ze er profijt van gehad. Goed product!!

Mijn dochter (7 jr.) is autistisch en heeft al snel last van te veel prikkels van buitenaf. Door de oorkappen op of af te zetten, kan ze dit zelf regelen. De roze kleur vond ze ook erg mooi. Degelijke (Peltor) kwaliteit.

Voor mijn dochter van 8 jaar met aandachtsproblemen is de Peltor Kid gehoorkap een hele goede hulp gebleken bij het werken in de klas. Normaliter is zij snel afgeleid, krijgt zij haar werk niet op tijd af en heeft veel last van geluiden om haar heen. Vervolgens komt ze met hoofdpijn thuis. Nu zij de gehoorkap gebruikt, zijn al deze problemen minder geworden. Na schooltijd is zij minder prikkelbaar en lusteloos. Ze is blij met de hippe uitstraling van de PKG. Het zou wel fijn zijn als hij verstelbaar zou zijn en als er een beschermhoesje bij geleverd zou worden.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *