De LED Lenser X21: een nu al legendarische zaklamp!

Heb je enig idee hoeveel 950 lumen is? Dat is veel. Heel erg veel zelfs. Geen wonder dat de onlangs in Nederland geïntroduceerde LED Lenser X21 nu al legendarisch genoemd wordt. Want met 950 lumen kun je flink schijnen! Zou dit dan het geheim van de Batman-lichtstraal zijn?


De lichtsterkte van de LED Lenser X21 is ontzagwekkend. Maar dat geldt ook voor de mogelijkheden van de lamp. De lichtkegel kan dynamisch worden geregeld met het Advanced Focus System. Breed rond licht voor dichtbij en een superscherpe lichtbundel als zoekschijnwerper. 7 ultraheldere superchips en 7 terminator-lenzen zorgen voor een superhelder licht. Echt, een koplamp van een auto is er niks bij!

Dat deze zaklamp de hoge verwachtingen ook echt waarmaakt, kun je zien in onderstaand filmpje, waarin meerdere zaklampen met elkaar vergeleken worden:

Ook aan de klantreviews is te zien dat men positief is over de LED Lenser X21:

LED Lenser heeft zichzelf met de X21 overtroffen! De hoeveelheid licht met de 7 state-of-the-art LED’s is fenomenaal. Zoals je van LED Lenser kunt verwachten, is de optica uitstekend. Je ziet aan de bundel niet dat het 7 aparte LED’s zijn, en de focus is uitstekend in te stellen zonder dat je halo’s ziet. De prijs is niet laag, maar het betaalt zich terug in performance en kwaliteit. Als ik een minpuntje mag noemen: Er zit geen elektronica in die de stroom reguleert, je kunt dan ook geen oplaadbare batterijen toepassen. Van de andere kant: Je doet wel echt lang met de batterijen!

Zeg eens eerlijk: jij wilt er ook eentje hè?

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *