Gamemeubels: zithoek geïnspireerd op videogames

Een mancave is niet compleet zonder toffe en relaxte meubels. Wat dat betreft is er veel keuze. Wat dacht je van gamemeubels? Ideaal voor de gamende mancaver. Ter inspiratie hebben wij alvast een aantal exemplaren voor je op een rij gezet.

Op internet is alles te koop. Met een beetje zoekwerk vind je allerlei gamemeubels voor in je mancave, zoals een tafel in de vorm van een NES (zie hoofdfoto). Je moet er maar opkomen. En er is nog veel meer te vinden.

Controle over je tafel

Tafels zijn om dingen op te leggen, zoals je voeten… of bier. Dat wil niet zeggen dat je voor een standaard houten uitvoering moet gaan. Vooral in je mancave wil je natuurlijk bijzondere spullen. Hoe maak je anders indruk op je vrienden? Met deze unieke Playstation controller-tafel heb je zeker weten een meubel dat niemand anders heeft. Net als de PS3-controller is ook deze tafel draadloos (!). Overigens vinden wij 3.000 dollar wel een beetje veel voor een controller van een verouderd spelsysteem.

ps3 controller table

Misschien nog wel vetter dan de Playstation-tafel is deze NES-tafel. Het mooiste hieraan is dat ie echt werkt! Bekijk hier hoe deze tafel is gemaakt.

nintendo controller tafel

Slapen op je games

Oké, je hebt gelijk. De slaapkamer en de mancave zijn over het algemeen aparte ruimtes. Dat neemt niet weg dat deze bedden gewoon tof zijn. Slapen op een console is niet aan te raden als je nog van plan bent de console te gaan gebruiken. Op deze Super Nintendo kun je wel slapen. En hoewel iPads niets maken hebben met Nintendo, bevat dit bed toch 2 docking stations en 4 speakers in het hoofdeinde.

tetris bedbank

De oplettende lezer ziet al snel dat het meubel hieronder meer een bank dan een bed is. Toch ziet deze Tetris-bank er wel zo comfortabel uit dat wij hier op zouden kunnen slapen. Met deze bank in huis is het ineens een stuk minder erg als je vrouw je uit bed trapt.

Zitten op je games

Tijdens het gamen of film kijken in je cave wil je wel een comfortabele stoel of bank onder je reet. Deze gamemeubels brengen je alvast in de stemming. De Sonic-stoel is ideaal voor een intense game-ervaring dankzij de ingebouwde speakers en trilfunctie. Grootste nadeel: hij is alleen als kindervariant uitgebracht. Dus alleen geschikt voor je mini-me’s. En Roel van Velzen.

sonic-chair

Dankzij het strakke design van de Space Invaders-bank zien alleen de echte kenners dat de bank geïnspireerd is op de 8-bit klassieker. Dit kost wat, maar dan heb je wel een klassieke handgemaakte bank met een moderne uitstraling.

space invader couch

Opgeruimd staat netjes

Die mooie verzameling collectables stop je natuurlijk niet weg in een kast. Op deze boekenplanken stal je ze uit zonder heel veel ruimte van je mancave in te leveren. Net als de Space Invaders-bank komt de Donkey Kong-boekenplank ook van Igor Chak. De planken zijn gemaakt van koolstofvezel en kunnen een gewicht van 13 kilo aan. Verjaagt jouw pronkstuk Donkey Kong van de top?

donkey-kong-shelves

Als je toch spullen moet opruimen dan maar in één van deze kasten. De Princess Peach kast is overigens niet zo’n goede keuze. Ze trekt namelijk nog al eens grote boze apen aan.

mario kast

Mocht je al deze gamemeubels willen aanschaffen, zorg dan voor een volle portemonnee. Een eurootje of 40.000 gaat dit wel kosten. Als video games niet helemaal je ding zijn bekijk dan eens deze meubels van auto-onderdelen.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .