Freek Teunen, 21 jaar oud, student Creative Technology aan de Universiteit Twente

Een bierlicht – heel belangrijk -, een verkeersbord dat ooit in de tuin lag en heel veel schermen en computers. Nou ja, eigenlijk alleen maar Mac, want Freek houdt van Apple – luxeproducten. Plus goeie speakers en een audiosetje van een kwaliteitsmerk. De mancave van Freek, die ook dient als studentenkamer, heeft het allemaal. En nu gaat hij samen met Janwillem en Raoul een nieuwe cave bouwen!

Techneut

En in deze nieuwe hypermoderne grot moet Freek zijn ei wel kwijt kunnen. De student Creative Technology aan de Universiteit Twente houdt namelijk van nieuwe dingen uitproberen: verrassende gerechten proeven, nieuwe televisieseries ontdekken met huisgenoten en ongewone bieren beleven in rare, buitenlandse, kroegjes. Natuurlijk kan dit allemaal worden uitgevoerd in de Mancave bij Conrad, maar dat is niet de bedoeling. Hij zal zich daar daarom vooral bezig houden met toffe, inspirerende techniek. Nieuwe dingen maken is toch wel echt Freeks passie! En dat kan perfect in de ultieme mannenhemel (want ja, dat wordt de nieuwe cave bij Conrad). Voor Freek is het echter jammer dat er geen bed in de grot aanwezig zal zijn: de Twentse student krijgt zijn beste ideeën namelijk vaak voor dat hij gaat slapen.

Webisodes

Freek krijg echter ook genoeg inspiratie wanneer hij samen met zijn vrienden ouwehoert. En dat komt mooi uit, want dat is namelijk precies wat er in Conrads Mancave gaat gebeuren. Hij hoopt deze bevlogenheid echter ook te delen met andere Mancavers. De meest gave dingen bedenk je namelijk nooit alleen volgens de student van de Universiteit Twente. Hij wil dus graag ook jullie meest – te-  gekke ideeën horen. Al met al moet ‘De Mancave’ een gaaf avontuur worden worden voor alle mancavers, met veel nieuwe ervaringen, inspiratie en met als resultaat een hele hoop toffe dingen.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!