echte mannenbeurs afgelast

Update 30-05-2012: Echte Mannenbeurs gaat niet door

“De Echte Mannenbeurs brengt alles wat de hedendaagse man interesseert samen: Wheels & Powertools, Media & MENtertainment, Games & Gadgets, Sport & Vrije Tijd en Lifestyle & Carrière en natuurlijk, voor de inwendige man, Food, drinks & bier!” Dat klinkt als een event voor jou, niet? Mancave geeft tickets weg!

Wat te verwachten:

Volgens de site wordt de Echte Mannenbeurs (2 en 3 juni in Jaarbeurs, Utrecht) een event naar ons hart. Het enige dat we nog missen zijn toffe zelfbouwprojecten (misschien een idee voor volgend jaar?). Voor de rest belooft dit hét mannenevent van het jaar te worden, met:

Show: Van BBQ-demonstraties tot aan voetbalgadgets, van tuning- en autopoetsproducten tot stoere zonnebrillen en reizen voor kerels – keiharde MENtertainment en de nieuwste gadgets, zowel te koop als ter inspiratie.

Strijd: Speedsoccertoernooi, teamcompetities, bootcampbaan, poker en computergaming – vrije deelname en leuke prijzen winnen.

Kennis: Masterclasses en workshops op tal van gebieden: Versier iedere vrouw (niet te verwarren met datingtips), Overval & Agressie-training (door een ex-Navy SEAL), Fashionshows (met een knipoog), Gril de perfecte Steak en nog véél meer.

Win gratis toegang tot de Echte Mannenbeurs 2012

Mancave heeft een aantal tickets te verloten! Wil jij kans maken op gratis toegang voor 2 personen? Laat ons dan in een reactie op deze post weten waarom jij op de Echte Mannenbeurs thuishoort. De winnaars worden op 31 mei in deze blogpost bekendgemaakt.

Update 30-05-2012: Cancelled

De vaten zijn afgesloten, de consoles blijven in de kast, de hamburgers blijven ongebakken, kortom: de stekker is eruit. Vanochtend ontvingen we het bericht dat de organisatie heeft besloten om de Echte Mannenbeurs te annuleren wegens tegenvallende kaartverkoop.

Toch zin in bier & burgers dit weekend? Pak je biertap en barbecue in, zet je auto op de parkeerplaats van Jaarbeurs, gooi die kofferbak open en hou een echtemannen-tailgate-party. De grootste tailgate-party is nog steeds een kratje bier waard!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .