Met dit lekkere weer zijn er vast genoeg mannen die dromen van een avonturenvakantie. klimmen, motorrijden of duiken: het kan soms niet gek genoeg. Zo is er ook de Amerikaanse Youtuber Brandon Jordan van het kanaal Jiggin With Jordan, die van zijn hobby zijn werk wist te maken. Deze duikfanaat is een “scavenger”. Dat wil zeggen dat hij op allemaal verschillende plekken op zoek gaat naar verborgen schatten en andere curiositeiten. En dat doet hij allemaal terwijl hij zichzelf filmt, waarbij hij de raarste dingen meemaakt.

Gek of genie?

Jiggin With Jordan heet zijn Youtube kanaal dus. Daar laat deze duiker en visser de meest exotische en spannende plekken zien om watersport te beoefenen. Hij heeft verschillende “schatten” gevonden, waaronder een oud vuurwapen, een Ray Ban zonnebril en meerdere skeletten van vissen. Of je het nou rotzooi vindt of niet, Brandon weet op het moment met zijn 917.000 abonnees de vierde plek in te nemen op de Youtube Ranking op het gebied van vissen en watersporten. Voor iemand die een jaartje geleden begonnen is met video’s maken is dat helemaal niet zo gek dus!

Als we heel eerlijk zijn, vinden we zelf de filmpjes van Jordan ook wel een beetje verslavend. Brandon is een voorbeeld van iemand die zijn passie voor buitensporten perfect weet om te zetten naar een model waar hij veel mensen mee bereikt. Daardoor kan hij steeds gekkere dingen gaan doen. Waar hij in het begin van zijn online video carrière voornamelijk nog aan het hengelen was voor bijzondere vissoorten, is hij nu bezig om over de hele wereld toffe duikspots uit te lichten voor anderen om van te genieten en misschien zelf nog uit te proberen. Al zijn er een aantal locaties waar je waarschijnlijk liever niet zelf gaat duiken. De video hieronder, bijvoorbeeld, bestaat uit Brandon die in één van de meest bevuilde wateren van de Verenigde Staten duikt…

Wij worden er in ieder geval enthousiast van, en krijgen wel een kick van de avonturen die Brandon Jordan beleeft! Wat vind jij, top of flop? Laat het ons weten in de reacties!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!