Het is bijna een onmisbaar element in de MANCAVE: een bar. Het geeft de ruimte sfeer, gezelligheid en vooral een plek om met je vrienden te gaan zitten en jullie levens uitvoerig te bespreken. Een bar die je zelf of met vrienden hebt gebouwd, is zelfs nog toffer! Een DIY bar dus. Hier heb je niet alleen maar superveel plezier van, je bent er ook nog eens trots op. En daarom hebben wij voor jou de meest waanzinnige DIY barren opgezocht die je op het internet kan vinden!

1. Een DIY bar wordt met ledstrips altijd vetter!

Zin om écht ambitieus bezig te gaan? Kijk dan hoe de mannen van Modustrial Makers een betonnen(!) bar hebben gemaakt met ledstrips erin verwerkt! Met een koelkast er mooi in gezet is dit de ideale bar voor mannen met veel ervaring en ruimte.

2. Huh, maar waar is de bar nou?!

Voor de mannen die wel een bar willen, zonder dat iemand hier van af weet 😉 Deze klassieke piano is volledig omgetoverd tot een inklapbare bar waar je, als je hem eenmaal weer hebt ingeklapt, niks meer van ziet! Ideaal voor de stiekeme drinker dus.

3. Wil jij je bar overal mee naar toe kunnen nemen?

Kijk dan eens naar deze barkar, bijna als een IKEA set in elkaar te zetten en ontzettend handig voor als je er niet te veel ruimte aan kwijt wil zijn. Met deze industriële look staat zo’n kleine kar nog helemaal niet zo gek!

4. Met deze landelijke stijl is je MANCAVE meer dan compleet.

Mannen die van ruig houden, zullen deze toevoeging aan de lijst zeker kunnen waarderen. Een nogal groot exemplaar, eentje die zeker niet te missen is dus! De twee schuifdeuren maken deze bar tot een geweldig uniek exemplaar.

5. Weinig ruimte maar wel een bar willen? Klap hem volledig in met deze MURPHY bar!

Een volledig inklapbare bar voor de mannen die geen ruimte willen of kunnen gebruiken voor zoiets moois als een bar! Met dit DIY project maak je snel en gemakkelijk je eigen bar die vervolgens geen tot weinig ruimte inneemt, en ook nog eens geschikt is voor buiten!

6. Goedkoop en makkelijk een stijlvolle bar: de echte MANCAVE bar!

 

De vorige genoemde barren zijn natuurlijk heel vet, maar wij zouden de MANCAVE niet zijn als wij niet ook een duit in het zakje zouden doen. Check daarom hierboven hoe wij onze bar hebben gemaakt en het resultaat! Psst, we leggen zelfs uit hoe je een tap maakt 🙂

 

Heb jij je eigen bar gemaakt en ben je er trots op? Stuur dan een foto van je eigen DIY bar door naar de MANCAVE, wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties!

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *