win tickets voor art of the brick

Bijna iedereen heeft in z’n kindertijd de eerste technische stappen gezet met LEGO. Dat maakt het de perfecte bouwsteen voor de mancaver in de dop. Maar ook op latere leeftijd blijven we gefascineerd door de gekleurde blokjes. Sommigen maken er zelfs hun werk van. Ben jij benieuwd wat een full-time LEGO-kunstenaar zoal maakt? Lees dan verder hoe je tickets voor de expo “The Art of the Brick” kan winnen.

Onlangs hebben we een kijkje genomen bij de persopening van de LEGO-tentoonstelling in Amsterdam EXPO. Een tipje van de sluier vind je in ons verslag. Als je na het zien van de foto’s denkt: “dat wil ik wel eens in het echt zien.”, dan moet je absoluut even wat tijd blokken om aan deze actie mee te doen.

Reageer & win

We hebben hier op de redactie 2×2 tickets liggen voor “The Art of the Brick”. Die gaan na 31 juli 2014 per paar in een envelop. Degene die een envelop ontvangt, mag gratis met twee personen naar de LEGO-expo.

Wil jij kans maken om de tickets te winnen? Draag dan hieronder je steentje bij en laat een reactie achter. LEGO-woordspelingen maken meer kans!

And the winner is…

Er zaten een paar Legodarische reacties bij, ook van mensen die dachten dat ze geblocked waren. De winnaars zijn:

René de Ruiter en David Schouppe!

Gefeliciteerd, jullie winnen allebei twee tickets voor The Art of the Brick. De redactie neemt contact met jullie op.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *