D-Link domotica challenge: doe mee en win!

Iedereen vraagt zich wel eens af: heb ik het koffiezetapparaat wel uitgezet? Dankzij de nodige ‘smart home’-toepassingen is het tegenwoordig een koud kunstje om dit bijvoorbeeld via je smartphone te checken wanneer je niet thuis bent. Ook D-Link komt nu met een domotica-systeem en jij maakt kans om die te winnen! Hoe? Lees snel verder!

D-Link introduceert met mydlink Home een compleet systeem voor home automation. Met behulp van twee woningbeveligingscamera’s, een bewegingsdetector en een smart plug die allen door een app worden aangestuurd, kunnen gebruikers op afstand diverse apparaten besturen. Ook kunnen de producten op elkaar kunnen worden ingesteld voor onderlinge samenwerking. Meer over de apparaten en de mogelijkheden lees je hier.

D-Link3

Meer mogelijkheden

Om af te stappen van het afgezaagde koffiezetapparaat-voorbeeld dagen wij jullie uit om met de D-Link smarthome kit verrassende combinaties en toepassingen te verzinnen. Lukt het om via dit systeem je kat automatisch eten te geven, krijg je een melding wanneer de postbode is geweest of ben je in staat om flink op je energierekening te besparen door een slimme combinatie? Wij willen het graag weten. Post hieronder in een reactie jouw ingeving en wie weet win jij een complete D-Link set met de Home Smart Plug, Motion Sensor en HD Home Monitor! Daarmee kan je jouw idee in de praktijk brengen…om er vervolgens natuurlijk over te bloggen op Mancave!

Update: winnaar bekend

Inmiddels is de winnaar bekend. Rick krijgt het D-Link pakket thuisgestuurd en blogt binnenkort op Mancave over zijn project!

“Met deze set zou ik proberen om mijn luxaflex te automatiseren. Door een klein (Conrad) servo’tje te verbinden met het staafje, welke geactiveerd kan worden met de Homeplug. Mogelijk kan er zelfs een automatische licht/donker schakeling gemaakt worden met de bewegingssensor of camera. Dat zou helemaal goud zijn! Vertrekken met open Luxaflex en bij thuiskomst de boel netjes dicht! Durf te dromen?”

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *