Colin Furze en zijn ondergrondse mancave

Er zijn verschillende soorten mancaves te vinden, maar onderstaande mancave moeten we jullie gewoon laten zien. Of je nu een schuilkelder wilt maken voor de Apocalypse of je vrouw wilt ontvluchten, in deze te gekke mancave kan het allemaal.

We hebben al vaker geblogd over de geweldige acties van Colin Furze. Deze konden we daarom niet voor jullie achterhouden. Zijn huis is een heel normaal huis en zijn tuin lijkt een hele normale tuin, totdat je ondergronds gaat. Deze mancave heeft werkelijk waar alles, van televisie tot drumstel.

‘You, Me and the Apocalypse’

Het idee kwam tot stand ter promotie van de televisieserie ‘You, Me and The Apocalypse’. Er werd hem gevraagd wat hij zou doen bij een Apocalypse, waarop hij besloot een eigen bunker te bouwen.

Slechts 34 dagen te gaan

Toen hij aan dit project begon had hij nog 34 dagen totdat de wereld zou vergaan. Dus moest hij opschieten met het bouwen van zijn mancave. En waar begint dit mee, met een gat in de grond natuurlijk.

Overload aan staal

Na het graven van de bunker moet er worden begonnen met het maken van de mancave. Zodra al het staal was gearriveerd werd begonnen met de bouw van de bunker.

Hiding the Mancave

Om de schuilkelder niet te laten zien, wordt er weer beton gestort zodat Colin zijn tuin ook weer terug heeft. De hele schuilkelder verdwijnt weer onder de grond en zie je vanaf de buitenkant zie je niks. Mocht je nog twijfelen over hoe stevig de Mancave is, onderstaand filmpje geeft je duidelijkheid.

Eindresultaat

Nu zijn jullie uiteraard nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat. Dat waren wij ook, en wij kunnen verklappen dat hij echt supervet is geworden. In ongeveer 2 maanden heeft hij zijn doodnormale achtertuin geüpgrade met een ondergrondse mancave.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!