Kratradio_schuin

Aan al die mooie creaties met bierkratten die we hier voorbij zien komen, kunnen we wel zien wat de inspiratiebron van veel mancavers is. Pils! Zo heeft TimV, na het soldaat maken van een krat Grolsch, deze fraaie en krachtige kratradio gemaakt. Er zijn al een paar voorgangers op Mancave, maar iedereen doet het op zijn eigen manier, dus blijf ze vooral insturen!

Kratradio-front

Vorige maand heb ik deze kratradio gemaakt, met 2 Pioneer speakers van 200 watt met blauwe LED verlichting die op de bastonen meeknipperen. Aangesloten op een krachtige autoradio met USB-, SD-, CD- en auxaansluiting. Met de auto-accu van 60Ah kan er zeker 50 uur muziek afgespeeld worden.

Kratradio_200watt_speakers

Het was oorspronkelijk een Grolsch kratje maar die heb ik zwart gespoten. Met een chromen traanplaat als deksel heb ik het geheel in stijl afgewerkt. Ik heb rubberen pootjes gemonteerd om te voorkomen dat er bijgeluiden ontstaan door het trillen en de krat geïsoleerd met staalwol, om een optimaal geluid te produceren.

Kratradio_blauwe_LED_speakers

Hebben jullie, bierdrinkende mancavers, nog meer creatieve bouwsels gemaakt met de kratten of andere materialen? Wij zien ze graag tegemoet!

Vind je dit een gaaf project? Laat het TimV weten; klik op “like/vind ik leuk” en geef ‘m een G+je! De blog-het-zelver van het project met de meeste likes/plusjes wint €50,- Conrad-shoptegoed.

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *