DIY speakerstandaard door Edme

Blog ’t zelver Edme kwam op de proppen met deze speakerstandaard. De standaard plastic voet was niet om aan te zien, waardoor hij zijn eigen standaard heeft ontworpen.  

“Een tijdje geleden kocht ik een Yamaha 5.1 surround systeem. De 4 kleine satellietspeakers hadden een een monteerbare voet of standaard, van plastic. Verder had dit deel geen functie. Ik vond het niet om aan te zien en ging aan de slag als ontwerper (afgestudeerd in Interieur Architectuur oa.).

Uiteindelijk werd het het bijgaande ontwerp. Resultaat is ook te zien op de foto’s. Het is natuurlijk vooral een esthetische oplossing maar daarom niet minder goed.

DIY speakerstandaard

Materiaal is MDF, meerdere malen gegrond en afgelakt in wit. Van de vier kleine speakers hangt er één met achterzijde aan een wand. Dus het object is zowel vlak als hangend te gebruiken. Een ovale uitsparing aan achterzijde is nodig voor het snoer.”

DSC_0172

Bouwplan voor de DIY speakerstandaard

DIY speakerstandaard door Edme

DSC_1704

€50,- shoptegoed bij Conrad

Heb jij ook een tof project en wil jij kans maken op €50,- shoptegoed bij Conrad? Stuur ons dan snel jouw foto’s, filmpjes of bouwverslag!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *