Blog 't Zelf: we hebben weer een winnaar!

De leukste en meest interessante projecten op Mancave zijn toch vaak degenen die jullie zelf insturen. Mede daarom belonen we elke paar maanden de Blog ’t Zelver die in de voorgaande periode de meeste likes kreeg met 50 euro shoptegoed bij Conrad. Vandaag is het weer zover: een nieuwe winnaar!

Het aantal Blog ’t Zelf-posts op Mancave blijft maar groeien en daar zijn we natuurlijk enorm blij mee! Blijf dus je projecten insturen en wie weet sleep jij in de volgende ronde wel die 50 euro shoptegoed binnen!

Blog ’t Zelf…

Elke paar maanden kijken we welke ingezonden project het best is beoordeeld d.m.v Facebook-likes en Google-plusjes. Er is geen jury, je mede-mancavers bepalen wie er wint! Van augustus tot en met november hebben we de volgende Blog ‘t Zelf-posts online mogen zetten:

…en win!

De onbetwiste winnaar deze periode, met niet minder dan 184 likes en 9 plusjes, is PA1RUM. Zijn deurbel 2.0 viel duidelijk bij jullie in de smaak! Gefeliciteerd PA1RUM, met dit mooie begin van 2015. De redactie neemt contact met je op!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *