Fallout Vegas

Blog ’t zelver SIG442 is bezig met een mod van de game: Fallout Vegas. Niet alleen omdat hij het leuk vindt om te doen, maar met een doel. Hij post zijn vooruitgangen in zijn Facebookgroep. Alles is dus op de voet te volgen.

Deze mod (spel aanpassing/toevoeging) heeft de naam Project H-001 gekregen. Het idee van SIG442 is: “Zo prachtig mogelijk iets maken en GRATIS uitgeven. Het is een poging om bij Bethesda Softworks te komen als werknemer!” Het is een grote stap in het leven van de blog ’t zelver maar hij vindt het vooral een leuke stap. “De acteur Erik Todd Dellums zal later zelfs voice overs doen voor dit project!”

Logboek

Er is een Facebookgroep aangemaakt waar SIG442 aka Jarno zijn vooruitgangen post. Op deze manier kan je het project op de voet volgen.

15 augustus 18:49

“Ik ben bezig met de verlichting voor deze mod. De speler krijgt de mogelijkheid om het licht aan en uit te doen. Dit met behulp van de lichtknoppen. In het bestaande spel zijn er al lichtknoppen zichtbaar.”

15 augustus 23:36

“De verlichting en scripting is klaar. Het interieur ziet er goed uit. Natuurlijk kan het altijd nog beter want niets is perfect natuurlijk. De volgende stap is buiten. Er worden verschillende dingen geplaatst zoals het Goodsprings sign, een groente tuin en nog een paar andere dingen.”

17 augustus 2:36

“Helaas vandaag niet zoveel gedaan. Ik heb dingen getest. Bijvoorbeeld de verlichting. Je kan het licht wel uitzetten maar de knop blijft nog op ‘on’ staan.”

19 augustus 23:26

“Finishing up the exterior of Project H-001. Nog een paar testen doen en potentiele problemen oplossen. Als dat klaar is begin ik met de volgende stap: the abandoned mining shaft”

6 oktober 23:36

“Begonnen met een nieuw project: Project H-004. Dit wordt een bunker naast Project H-001.”

29 oktober 3:25

Fallout Vegas

3 november 15:50

“Weer bezig met Project H-001. Het is tijd om het cave system af te ronden.”

4 november 4:30

“Project H-001 WiP video 1 Has been released!”

In de onderstaande video kan je het eerste werk van SIG442 bewonderen. Een knap staaltje werk.

http://www.youtube.com/watch?v=J2JTpc23hlw

20 november 21:09

“Aangezien Fallout 4 binnenkort uitkomt probeer ik Project H-001 voor Fallout New Vegas afteronden. Hierdoor moet ik alleen wel een aantal dingen schrappen.”

Meer details?

Meer details over dit project en benieuwd naar de vooruitgang?? Check dan de Facebookgroep van Jarno.

 

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *