Biertjes lostrekken met kangoeroeballen-opener

Dat kangoeroes snel zijn en een flinke rechtse hebben weten we. Dat ze die superchille Mancave-gadget-achtige buidel hebben is ook bekend. Maar dat ze nuttige ballen hebben is nieuws. De Roo Balls Bottle Opener is namelijk, je raadt het al, een flessenopener van échte kangoeroeballen.

Normaal gesproken vertellen we je graag hoe je de gadgets zelf kan maken. Dat zouden we nu ook graag doen, maar nog liever worden we níet aangeklaagd wegens het aanzetten tot kangoeroe-onterende praktijken. Mocht je toch geïnteresseerd zijn, verhuis dan naar Australië en word jager. Roo Balls is een Amerikaans bedrijf, maar de kangoeroes leven natuurlijk down under. En daar worden er regelmatig veel geruimd om de natuur in evenwicht te houden. Pijn lijden de kangoeroes niet, maar dood gaan ze natuurlijk wel. Roo Balls voelt zich echter niet gegeneerd om de geruststellende slagzin ‘no animals were harmed’ te gebruiken. Rare jongens, die Amerikanen…

opener

Mocht het je allemaal wat te gortig worden, dan zijn er genoeg gave mannelijke alternatieven, zoals de multifunctionele Bear Grylls of de Zip Light, waarmee je ook in de nachtelijke uurtjes je biertje kan bijschijnen.

Harige ballen

Terug naar de ballen. De ruiming van kangoeroes levert naast vele kilo’s smakelijk vlees ook restmateriaal zoals de ballen op. Het poëtische ervan is dat ze een mooi tweede leven krijgen. Aan een flessenopener kunnen ze ook immers lekker blijven hangen. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies. Die van de rode reuzenkangoeroe, macropus rufus, en die van de oosterse grijze reuzenkangoeroe, macropus gigantus. In tegenstelling tot wat die bekbrekende benamingen je op de mouw proberen te spelden is níet de macropus gigantus de grootste, maar de twee soorten hebben in ieder geval één ding gemeen: beide hebben hartstikke harige ballen. De opener kan wellicht een beetje jeuk geven of irriteren, maar je moet waarschijnlijk sowieso niet al te veel het alfamannetje willen uithangen als je een biertje lostrekt, want je hebt er beste ballen (in je hand) voor nodig.

kangaroe

Anti-huwelijkscadeau

Deze flessenopener is het ideale cadeau voor een vriend die onder de plak zit en gaat trouwen. De ballen en de ketting van de opener staan namelijk symbolisch voor de ball and chains die gevangenen om hun enkels dragen. Lang vervlogen tijden, horen we je denken, maar gruwelijk genoeg werkt het in huwelijken nog steeds zo. Tegenwoordig neemt de vrouw de rol van ball and chains op zich. Je vriend staat dus op het punt om eeuwige gevangenschap tegemoet te lopen! De flessenopener is het ideale symbolische cadeau om hem de ogen te openen. Tip: als bij de trouwceremonie de volgende woorden klinken ‘iemand met bezwaar tegen dit huwelijk, sta op of zwijg voor eeuwig’, sta op en behoed je vriend met dit symbolische cadeau voor zijn onherroepelijke ondergang.

haiy balls

Kangoeroeballenbier

Goed, laten we niet afsluiten met iets waarbij de kangoeroeballen-flessenopener als redmiddel dient, maar om waar ze voor bedoeld zijn: een goede tijd hebben. Een paar rare lui in IJsland hebben namelijk ontdekt dat ballenbier bijzonder smaakvol is. Ja heus, Whale Testicle Beer, het bestaat echt. Het is logisch om de flessenopener en het bier te combineren en een waar testikelfeest te beleven (pas op dat je geen heel nare fetisj ontwikkelt). We zijn benieuwd wat ze als volgende bedenken. Misschien een plekje in kangoeroe-buidels voor iedereen? Dan kan iedereen met kangoeroe-openers lekker walvisbier opentrekken en hoeft niemand meer de bob te zijn.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Unable to communicate with Instagram.