Bier bezorgen met quadrocopter

Drones kunnen tegenwoordig alles: webwinkel Amazon wil ze zelfs in gaan zetten om pakketjes te bezorgen. Als dat al tot de mogelijkheden behoort, moet een quadrocopter ook iets veel beters kunnen leveren: bier!

De huisgenoot van Dalbyman had zijn eigen drone gebouwd en dat bracht hem op een idee: zorgen dat het ding bier kan afleveren! Klinkt goed, toch? Dus bedacht hij in een dronken bui (hoe kan het ook anders) een systeem met een Pringlesbus, twee servomotoren en een grijparm. Met een druk op de knop laten de grijparmen los en komt het biertje naar de grond, waar een dorstige toeschouwer zijn slag kan slaan. Precieze bouwinstructies van het systeem zijn helaas nog niet bekend.

Dood omaatje

Al snel bleek dat het systeem een klein minpuntje had: wanneer je een bierblikje van zo hoog naar beneden laat vallen, kan dat best hard aankomen als daar toevallig iemand onder blijkt te lopen. Omdat het tweetal naar eigen zeggen niet verantwoordelijk wilde zijn voor een dood omaatje, werd besloten een parachute aan het geheel toe te voegen zodat het bier op een fatsoenlijke snelheid naar de grond kan.

Ook zelf bier bezorgen?

Heb jij ook een goed idee om jezelf of iemand anders van een dorstlesser te voorzien? Aarzel niet en blog erover op Mancave. Proost!

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!