het Smarthome van Conrad

Wij van Mancave houden van de nieuwste technische snufjes. Het Conrad Smarthome heeft het allemaal. Denk hierbij aan bekende toepassingen zoals bijvoorbeeld een Smart TV en een slimme thermostaat. Maar ook een slim beveiligingssysteem, gordijnen die je met je smartphone kunt bedienen en een brievenbus die een melding stuurt.

Het bouwen van een Smarthome gebeurd niet in één dag. Het heeft behoorlijk wat tijd en moeite gekost om het te realiseren. Het resultaat is echter wel supervet! Hieronder is een time-lapse filmpje te vinden van de bouw van het Smarthome.

Producten

Ben jij ook een Tekkie? En wil je eigenlijk zelf ook wel aan de slag met het ‘smart’ maken van je huis? Het Smarthome is gebouwd met allerlei producten die te verkrijgen zijn bij Conrad. Hieronder een aantal voorbeelden van producten die zijn gebruikt:

Bezoeken smarthome

Wij snappen natuurlijk dat onze mancavers nieuwsgierig zijn naar het Smarthome. En misschien zelf wel opzoek zijn naar inspiratie om hun huis ‘smart’ te maken. Daarom is er nu de mogelijkheid om het te bezoeken. Klik hier voor het registratieformulier.

In het Smarthome van Conrad krijg je niet alleen inzicht in de nieuwste technieken en elektronica maar ook ervaar je hoe je het maximale uit je smartphone kunt halen. Daarnaast kan je natuurlijk vragen stellen aan de productexperts van Conrad of je eigen ideeën voor smart toepassingen voorleggen.

het Smarthome van Conrad

Internet of Things

Op deze manier hoopt Conrad om het Internet of Things wat toegankelijker te maken voor het grote publiek. Dankzij TheSmartWayOfLife.nl wordt het maken van je huis ‘smart’ een mogelijkheid voor iedereen. Initiatiefnemer Edo Tempelman legt uit, “Het moet een echt experience center voor de klant worden”.

Opening

Op 27 november werd het Smarthome te Oldenzaal feestelijk geopend. Enkele foto’s van deze opening zijn hieronder te vinden.

het Smarthome van Conradhet Smarthome van Conrad DSC_0280 DSC_0289

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!