Berto's vrije energie opwekking

In Nederland zijn maar weinig mensen die zich bezig houden met vrije energie. Je moet waarschijnlijk een exentriekeling (geek) zijn om lol te beleven aan het onderzoek naar ‘exotische’ vormen van energie opwekking. Daarom ben ik begonnen, om in de winter maanden, een serie video’s te publiceren van de voortgang van mijn onderzoek.


Aan de hand van een proefopstelling op een stuk board van 40 bij 40 cm laat ik zien hoe ik een lineaire electromagnetische en mechanische resonator maak. De bedoeling is dat ik de efficiëntie verhoog van het toestel zodanig dat er ‘hopelijk’ meer uitkomt dan er in gaat.

Ik weet ook dat er nu bij velen een glimlach verschijnt en zullen denken; “dat lukt hem nooit”. Misschien lukt het ook niet, maar laat je dat niet afbrengen om vanachter je computerscherm mijn inspanningen te volgen. Het is een leerzaam proces. Permanente magneten in resonantie brengen is een merkwaardig fenomeen.

Berto's manier van energie opwekking

Videoblog

Spoelenwikkel apparaat

Het spoelenwikkel apparaat is een uitkomst. Daarmee heb ik al heel wat (bifilaire) spoelen gemaakt. Komende weken ga ik de generator spoelen wikkelen en dan wordt het echt spannend. Wie weet hoe het afloopt?

Schema’s

Er zijn een hoop schema’s te vinden via Google+ of de website.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *