KitCup-food tools _ montage-sauzen

Het is vandaag Internationale Anti-dieetdag en daarom hebben we het over eten. Want schranzen, daar houden we van. Het liefst zo veel, groot en/of vet mogelijk (ja, we houden er nogal extreme eetgewoonten op na). En daar horen natuurlijk bizarre keuken- en barbecue tools bij.

Worsten, burgers en kluiven van de BBQ glijden het beste naar binnen als ze goed nat zijn. Bedolven onder een laag saus en afgetopt met een koud biertje. Het Nederlandse merk Natwerk heeft dat goed begrepen, met hun prachtige montagesauzen.

De Harde Garde

Voor de meerderheid van de mannen geldt: een BBQ is de enige manier om ons in de keuken te krijgen. Liefst een profi buitenkeuken waar de nodige eer aan te behalen valt. En als we dan gaan koken, doen we dat graag de easy way. Op DeHardeGarde.nl* staat een prachtig overzicht van hilarische keukenaccessoires, met hier en daar een regelrecht ge-ni-a-le uitvinding. Ontdek de RVS curryworstsnijder, de elektrische kurkentrekker en de handsfree blikopener!

handsfree_blikopener

Spuitfriet

Maar zelfs op zo’n topsite vind je ook apparaten die ronduit tegenvallen. Zoals de juicer die niet eens gras kan persen en de echt veeeeel te kleine spuitfriteuse. Voor het pronkstuk van de collectie moet je helemaal naar beneden scrollen en pas op: dit kan de sfeer op een zwoele dag nog flink verhitten. Een lullige ijsblokvorm en aanverwante poses! Verkrijgbaar per 640 stuks!

Rib uit je lijf

Ben jij zo’n man die graag kookt en geen tweedehands keukentroep in z’n mancave duldt? Dan zijn deze gadgets meer iets voor jou. En dit recept van de De Harde Garde, met onze dank voor het bestaan van de site en voor het posten van retestrakke recepten. Gooi maar op de BBQ: ribs straight from Harlem NY brother!

* Een garde is niet alleen een lijfwacht, maar ook keukengerei.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IN SAMENWERKING MET

Abonneer op de nieuwsbrief!

Ben jij een mancaver? Meld je dan aan voor onze gave nieuwsbrief!

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .